JPMorgan-strateger forutsier Bitcoin-pris over $ 146 000 langsiktig – her er hvorfor

Hvorfor JPMorgan estimerer en innkommende $ 600 milliarder institusjonell Bitcoin-investering

Bitcoin, den øverste mest digitale valutaen etter markedsverdi, har fortsatt å gjøre gigantiske fremskritt siden den brøt sin tidligere sett all-time high på rundt $ 20.000, satt på slutten av 2017 bull run.

Den personvern-sentriske, begrensede og gulllignende eiendelen har fanget oppmerksomheten til både detaljhandlere og institusjonelle handelsmenn.

De som tidligere har snakket dårlig om Bitcoin, har tenkt seg om og konkludert med at bitcoin virkelig er verdifullt og fortsatt er det beste avkastningen det siste tiåret, viser rapporten.

En av slike er JPMorgan. Den multinasjonale investeringsbank-sjefen Jamie Dimon kalte i 2017 bitcoin ‘a fraud’. Selskapet, som helhet, var bitcoins ’største fiende‘ på et tidspunkt. Etter grundig vurdering har JPMorgan gått all-in på ikke bare bitcoin men kryptovalutaer som helhet.

Bitcoin-prisen vil gå over $ 146K; Millennials vil hjelpe det å vokse

Ettersom bitcoin fortsetter å tiltrekke seg investorer av alle slag, mener JPMorgan at aktivaklassen på lang sikt vil bli priset over $ 146 000.

I en publikasjon utgitt mandag 4. januar 2021 beskrev JPMorgan-strateger ledet av Nikolaos Panigirtzoglou hvordan bitcoin er i nær konkurranse med gull. Dette, sier de, er bra for Bitcoin i det lange løp.

Strategene bemerker også i rapporten at en betydelig mengde investeringer, over $ 7 milliarder dollar, har forlatt Bitcoin ETF (børshandlede fond) siden midten av oktober. På den annen side har Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), et tradisjonelt investeringsmiddel med en delt tittel på investornavn, mottatt over 3 milliarder dollar i samme tidsramme.

I følge disse dataene er dette positivt for bitcoin, og eiendelen kan være det mest foretrukne investeringsinstrumentet, langsiktig.

Som uttalt av strategene, er en annen viktig statistikk, som vil hjelpe bitcoins akselererte vekst, årtusener som foretrekker ‚digitalt gull‘, bitcoin fremfor ‚tradisjonelt gull‘. Dette er fordi tusenårene er vant til teknologi og vil finne digitale investeringer mer spennende enn å stable opp tradisjonelle gullstenger og mynter.

JPMorgan-strateger forutsier Bitcoin-pris over $ 146 000 langsiktig

Av disse grunner settes det et teoretisk bitcoin-prismål på over $ 146K for Bitcoin på lang sikt. Analytikerne anser imidlertid at dette prismålet ikke er bærekraftig for året 2021.